VRATA

U širem krugu javnosti vrata još uvek nisu dovoljno cenjena kod opremanja enterijera ili stanova. Ali polako ova tendencija se menja i poboljšava. Unutrašnja vrata, u smislu estetike su barem tako važan činilac kao sam nameštaj, tepih ili zavesa. Glavna funkcija im je razdvajanje prostorija, zato nije svejedno kojeg su kvaliteta i koliko su estetski zahtevni. Sobna vrata pored osnovne funkcije bitno utiču na globalnu estetiku životnog prostora, stilsku liniju celog ambijenta. Nameštaj lako možemo promeniti (bez građevinskih zahvata), ali sa vratima je to mnogo teže uraditi. Ako na situaciju gledamo ovako, moramo priznati da se kvalitetna vrata na duži vremenski period isplate, a dok su u funkciji, zrače prirodnu lepotu.


Unikatenterijer se bavi proizvodnjom unutrašnjih i spoljnih vrata od medijapana.

Vrata mogu biti furnirana ili bojena poliuretanskom bojom u zavisnosti od poručioca. Unikatenterijer takođe proizvodi atestirana protivpožarna vrata od medijapana. Možemo se pohvaliti time što smo jedini proizvođač u Srbiji koji poseduje atest u trajanju od 90 min. na protivpožarna vrata od medijapana. Posebna pogodnost kod ovih protivpožarnih vrata je u tome što po izgledu mogu biti kao bilo koja jednokrilna vrata bez stakla iz kataloga.

Pored svega navedenog Unikatenterijer proizvodi i trokrilna, četvorokrilna, prelomna, obrtna, polublindirana i druga van standardna vrata.

UNIKATENTERIJER DOO